Workshops

Voor wie?
Vriendinnen, moeder-dochter (kinderen vanaf 10 jaar), buren,…
Kan ook als vrijgezellen feestje of als teambuilding onder collega’s.
De workshops kleur-en stijl zijn ook geschikt voor mannen.

In groep of individueel?
Privé workshop (1 of 2 personen) of in groep (vanaf 6 personen).
Grote groepen (teambuilding, events, beurzen,…) zijn ook mogelijk.

Timing?
Elke workshop duurt 2u.

Boekingen?
Stel een groepje samen en kies een datum die voor jullie past.
Stel een datum & start uur voor via mail naar info-mailadres-zwart

Workshops kunnen van maandag tot zaterdag, telkens tussen 9u-21u.

Tarieven

  • Workshop in groep (vanaf 6 deelnemers) – €35 per deelnemer
  • Privé workshop (1 of 2 personen) – €100 per workshop

Kun je moeilijk kiezen?
Je kunt twee workshops combineren.
Totaal duur is 3u en prijs €50 per deelnemer (in groep) of €150 euro (combo privé workshop).

Workshop Make-up: Basis

foto makeup 1

Tijdens deze workshop wordt stap voor stap uitgelegd hoe je een naturel make-up aanbrengt. Je krijgt aangepast advies over je huidtype, welke oogschaduw het mooist bij de kleur van je ogen past, hoe je lijntjes verdoezelt, … Je gaat helemaal opgemaakt naar huis, met een stappenplan en info op maat.

Workshop Make-up: Smokey Eyes

foto makeup 2

We leren je dé perfecte techniek voor smokey eyes. Wist je trouwens dat je dit ook met een andere kleur dan zwart kunt aanbrengen?
Ook gaan we in deze workshop dieper in op make-up voor gevorderden, en kun je al je vragen stellen over contouring, wing-eyeliner, …

Workshop Kleurtypes

Afbeelding_Workshop_Kleur_en_Stijl

“Welke kleuren passen bij mij? Ben ik een koel of warm kleurtype? Kan ik nog zwart dragen?”

Deze en alle andere vragen rond kleur bespreken we tijdens de interactieve kleur workshop. Na een intro van de 4 kleurtypes leggen we verschillende kleurdoeken en ontdekken zo welke jouw top-kleuren zijn. Elke deelnemer krijgt nog een mapje met info op maat mee.

Workshop Stijltypes

Elni-workshops

“Welk kapsel past het best bij mijn gelaat? Kies ik voor een bril met ronde of hoekige glazen? Hoe verberg ik een buikje?”

Ontdek de antwoorden op deze vragen tijdens de interactieve stijl workshop. Je ontdekt welk figuurtype je hebt en welke kleding hier het beste bij past. Ook analyseren we je gelaatsvorm. Elke deelnemer krijgt een persoonlijke stijl map mee naar huis.

Workshop Hairstyling

foto-hairstyling

Tijdens deze workshop leer je verschillende opsteek kapsels, de visgraat vlecht, de ‘donut’ dot,…

Stap voor stap overlopen we hoe je een hip kapsel kunt maken en wat het mooist past bij je gelaatsvorm, je haar en je stijl. Leuk om te organiseren onder vriendinnen, met moeder- en dochters of gewoon oefenen op jezelf kan natuurlijk ook!

Workshop Bride-to-be

foto-bride

Stapt een vriendin binnenkort in het huwelijksbootje? Verras haar met een beauty workshop in het teken van haar huwelijk, de ideale vrijgezellen-activiteit!

Jullie ontvangen beauty-tips op maat, zoals welk kapsel mooi bij je staat, welk jurkje het best bij je figuur past, welke kleur van make-up je ogen het best doet uitkomen,… Met een beauty verrassing voor de bruid, en een instax foto als aandenken!
In samenwerking met Bruid & Bruidegom Magazine.

Workshop Manicure

Foto nails

We leren stap voor stap onze handen verzorgen, tips om perfect te lakken en als afsluiter een basis nail-art. Achteraf heb je super zachte handen dankzij een grondige scrub en heerlijke handmassage.

Workshop Gelaatsverzorging

afbeelding gelaatsverzorging

Na een huidanalyse ontvang je aangepast advies naargelang je huidtype. Stap voor stap gaan we de huid reinigen, hydrateren, en natuurlijk mag een maskertje ook niet ontbreken! We leren ook hoe je je wenkbrauwen mooi in vorm kunt epileren. Je ontvangt tips & tricks om je huid optimaal te verzorgen. We sluiten de workshop af met een frisse en verzorgde huid, en je ontvangt een opvolgplan op maat.

boek nu knop